Compania Geamuri Serv

A fost fondată în anul 1994, având în totalitate capital autohton şi are ca principal obiect de activitate, prelucrarea şi finisarea sticlei plane.

Datorită cerințelor actuale de prelucrare sticla compania Geamuri Serv și-a dezvoltat în ultimii ani activitatea, prin achiziționarea de utilaje performante, pentru a satisface cerințele noilor tendințe de design și de calitate a lucrărilor efectuate.Pentru aceasta Compania Geamuri Serv a achizitionat utilaje de prelucrat:


 • Utilaj automat de debitat sticla
 • Utilaj de prelucrat cantul sticlei MCM
  (muchie cant muchie)
 • Utilaj de spalat sticla dupa operatia de slefuire
 • Utilaj de sablare sticla
 • Utilaj de fatetat (bizotare) pana la 40mm
 • Utilaj de fatetat (bizotare) sticla pe forme neregulate
 • Utilaj de gaurit sticla
 • Cuptor laminare sticla
 • si nu in ultimul rand o instalatie de vopsit geam cu rasini speciale pentru sticla, cu care putem vopsi sticla in 1 sau mai multe culori sau chiar cu efecte (Qart,glitter,rainbow)

Aceasta vopsea fiind o vopsea speciala este garantata de producator

10 ani la exterior.


Compania Geamuri Serv

a dezvoltat si activitatea de executie vitralii in tehnologia overlay. Pentru aceasta avem personal calificat si cu experienta in domeniul de creatie si design. Ne puteti contacta pentru a va putea convinge de oferta noastra de produse si de calitatea acestora.

Experienţa de peste 22 ani

in domeniul prelucrarii sticlei ne permite sa utilizam corespunzator echipamentul tehnologic de care dispunem si sa obtinem produse de exceptie, produse care ii pot transmite beneficiarului eleganta sticlei, iar relaţiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios şi un plus de valoare pe care îl punem la dispoziţia clienţilor nostri fie persoane fizice fie companii. Printre beneficiari nostri se numara mari producatori si exportatori de mobila, companii de constructii, magazine, muzee, persoane fizice,etc.


Proiectare şi consultanta gratuit

Pe langa design, productie si montaj, vă oferim gratuit proiectare şi consultanta pentru configurarea produselor vă ascultam dorinta si vă propunem solutii, vă ajutam sa alegeţi materialele cele mai potrivite, gustului dvs., vă explicam detaliile tehnice si tot ce presupune produsul pe care il comandaţi, astfel incat să aveţi siguranta ca totul va decurge fara cusur.

Verificăm constant

dacă produsele şi serviciile oferite aduc satisfacţie beneficiarilor, dacă sunt perfect adaptate profilului acestora, daca răspund fidel cerinţelor şi asteptărilor lor si suntem in continuare pregatiti sa ne imbunatatim performantele.