Compania Geamuri Serv

A fost fondată în anul 1994, având în totalitate capital autohton şi are ca principal obiect de activitate, prelucrarea şi finisarea sticlei plane.

Datorită cerințelor actuale de prelucrare sticlă, compania Geamuri Serv și-a dezvoltat în ultimii ani activitatea prin achiziționarea de utilaje performante pentru a satisface cerințele noilor tendințe de design și de calitate a lucrărilor efectuate.Pentru aceasta, compania Geamuri Serv a achiziţionat utilaje de prelucrat:


 • Utilaj automat de debitat sticlă
 • Utilaj de prelucrat cantul sticlei MCM
  (muchie cant muchie)
 • Utilaj de spălat sticla după operaţia de șlefuire
 • Utilaj de sablare sticlă
 • Utilaj de faţetat (bizotare) până la 40mm
 • Utilaj de faţetat (bizotare) sticlă pe forme neregulate
 • Utilaj de găurit sticla
 • Cuptor laminare sticlă
 • și nu în ultimul rând o instalaţie de vopsit geam cu rășini speciale pentru sticlă, cu care putem vopsi sticla în 1 sau mai multe culori sau chiar cu efecte (Qart, glitter, rainbow)

Această vopsea fiind o vopsea specială este garantată de producător

10 ani la exterior.


Compania Geamuri Serv

a dezvoltat şi activitatea de execuţie vitralii în tehnologia overlay. Pentru aceasta avem personal calificat şi cu experienţă în domeniul de creaţie şi design. Ne puteţi contacta pentru a vă putea convinge de oferta noastră de produse şi de calitatea acestora.

Experienţa de peste 22 ani

în domeniul prelucrării sticlei ne permite să utilizăm corespunzător echipamentul tehnologic de care dispunem şi să obţinem produse de excepţie, produse care îi pot transmite beneficiarului eleganţa sticlei, iar relaţiile bune cu companiile colaboratoare reprezintă un capital serios şi un plus de valoare pe care îl punem la dispoziţia clienţilor noştri, persoane fizice sau companii. Printre beneficiarii noştri se numără mari producători şi exportatori de mobilă, companii de construcţii, magazine, muzee, persoane fizice, etc.


Proiectare și consultanţă gratuită

Pe lângă design, producţie şi montaj, vă oferim gratuit proiectare şi consultanţă pentru configurarea produselor, vă ascultăm dorinţele şi vă propunem soluţii, vă ajutăm să alegeţi materialele cele mai potrivite gustului dvs., vă explicăm detaliile tehnice şi tot ce presupune produsul pe care îl comandaţi, astfel încât să aveţi siguranţa că totul va decurge fără cusur.

Verificăm constant

dacă produsele şi serviciile oferite aduc satisfacţie beneficiarilor, dacă sunt perfect adaptate profilului acestora, dacă răspund fidel cerinţelor şi aşteptărilor lor şi suntem în continuare pregătiţi să ne îmbunătăţim performanţele.