placare cu sticla printata / imprimata perete bucatarie
Sticlă printată
31/03/2021
producator sticla laminata
Sticlă laminată
31/03/2021

Oglindă fazetată

producator oglinda fazetata

Sticla și oglinda fazetată adaugă lumină, frumusețe și clasă oricărei camere din casa ta. Sticla fazetată este o modalitate minunată de a adăuga decor casei sau biroului dvs.

Fie că preferați un aspect tradițional sau contemporan, desenele din sticlă fazetată oferă posibilitatea de a vă reflecta gustul și de a vă înfrumuseța spațiul dorit.

La Geamuri Serv, oferim stil și rafinament pentru oglinzile și ușile dvs. Avem cunoștințe, experiență și echipamente de ultimă generație pentru a face din fiecare proiect o operă de artă.

Sticla fazetată este realizată prin crearea unei margini unghiulare pe conturul unei bucăți de sticlă. Marginea unghiulară este creată prin șlefuirea și lustruirea suprafeței și poate fi ajustată la lățimea preferată. Lățimile variază de obicei de la 10 mm la 50 mm. Fazetarea acționează ca o prismă care face ca lumina soarelui să fie difractă și creează un spectru de culori atractive care îmbunătățesc designul pe sticlă. O serie de modele de sticlă fazetată pot fi create fie cu sticlă transparentă, fie colorată, pentru a produce un decor unic și fermecător.

Pentru a vă putea convinge vizualizați lucrările noastre din pagina Portofoliu.