Geam decorativ / satinat chimic
19/03/2020
Geam vopsit
19/03/2020

Oglinzi

Oglinzi cu cristale fatetate

Oglinzi cu cristale fațetate

Oglinzi cu piese fuzionate

Oglinzi cu piese fuzionate

Oglinzi sablate color

Oglinzi sablate color

Oglinzi cristale fațetate

Oglinzi cristale fațetate

Oglinzi sablate cu model

Oglinzi sablate cu model

Oglinzi sablate cu model, caracterizate prin diversitatea de modele, aceste oglinzi pot defini designul unei case. Prin alegerea unei oglinzi sablate cu model sau altfel decorată oglinda reprezinta gustul și caracterul celui ce o alege.

Un avantaj în plus la alegerea unei oglinzi este strălucirea ei și faptul că oglinda dă o notă de spațietate și luminozitate prin reflexia acesteia. Alegând unul din modelele noastre sau venind cu modelul dumneavoastră, noi vom crea modelul care să vă încânte ori de câte ori vă veți uita la oglindă, indiferent că sunt pentru utilitate să ne privim în ele, sau doar pentru decor.

Oglinzile pot fi simple sau decorative. Ele pot fi oglinzi sablate cu model, oglinzi sablate cu model colorat, oglinzi cu cristale fațetate, oglinzi cu cristale swarovski, sau pictate manual, sau se poate crea un vitraliu cu plumb și rășini speciale pentru pictură. Se pot crea modele și dimensiuni după dorința și necesitățile fiecăruia.

Decorative sau simple

oglinzile sunt produse care fac parte din categoria pieselor care nu pot lipsi dintr-o locuinţă.

Cu o ramă potrivită care completează designul încăperii și cu o distribuție într-un loc bine gândit, ele pot deveni adevărate accesorii pentru amenajare.
Deși principalul scop al oglinzilor s-ar putea spune că este cel practic, nu trebuie neglijat aspectul estetic. Ele înfrumusețează un interior, măresc vizual spațiul, adâncesc suprafețele și oferă luminozitate.

Este cunoscut și apreciat rolul oglinzilor, acela de a oferi senzația de spațialitate. Însă, mai mult decât atât, aceste obiecte de decor pot oferi casei tale un nou look și pot transforma încăperea într-un cadru spectaculos.

Oglinda poate fi amplasată în orice încăpere – hol, baie, cameră de zi etc.
Alături de o luminozitate corespunzătoare – naturală, artificială sau filtrată, creează o atmosferă de intimitate sau care te îndeamnă la meditație.
Semn al modernității arhitecturale, oglinda este utilizată din ce în ce mai des pentru obținerea confortului dorit în incăperi. Oglinda transmite rafinament și eleganță, dar și rezistență în egală măsură.