Placări sticlă bucătărie

Sablări decorative
29/09/2020
producator oglinda fazetata
Placări oglindă fazetată
29/09/2020

Placări sticlă bucătărie

placare cu sticla printata / imprimata perete bucatarie

Sticla vopsită este elegantă cu culori, linii curate și foarte ușor de întreținut, a fost folosită în bucătăriile din Europa și sunt foarte multe solicitări de la tot mai mulți designeri de interior. Nu vorbim aici de plăci mici de sticlă, ci de sticlă întreagă tăiată la dimensiune pentru a se potrivi și acoperi cu precizie peretele dintre corpurile suspendate şi blatul bucătăriei dvs.

Adăugarea de culoare de astăzi face din acest material un lucru minunat pentru designerii de interior. Sticla vopsită sau printată care acoperă pereții de sub dulapuri face ca estetica unei bucătării să se evidenţieze, oferindu-vă un aspect actualizat și perfect, care nu se va demoda niciodată.

Sticlă vopsită sau printată este realizată din sticlă securizată, deci este rezistentă la temperaturile de la aragaz, cuptor sau plită şi în acelaşi timp este igienică și destul de versatilă.

O paletă extinsă de culori standard este disponibilă din care să alegeți și puteți comanda special orice nuanță dorită pentru a vă puncta bucătăria cu o frumusețe atemporală. Uneori, sticla este așezată de pe blaturi până la tavan; alteori de la blaturi până chiar sub dulapuri; și uneori chiar la fel de simplu ca un brâu tradițional de 15 sau 20 cm.

Da, sticla este mai scumpă decât faianţa, dar rezultatul este uimitor. Este un aspect modern, neted, de strălucire și culoare, care reunește dulapurile, blaturile și electrocasnicele într-un mod spectaculos.

Sticla nu necesită etanșare, nu se va păta și este rezistentă la mucegai și bacterii, de asemenea, foarte ușor de curățat și de îngrijit. Și sticla nu se uzează. Când este murdară, pur și simplu ștergeți cu un produs de curățare non-abraziv și suprafața apare la fel de nouă ca atunci când a fost instalată pentru prima dată – chiar și zeci de ani mai târziu.

În mod obișnuit se utilizează sticlă ultra clară securizată și de 6 mm grosime. Sticla ultra clară are un conţinut redus de fier. Fierul redus permite culorilor adevărate să strălucească mai ușor.

Deoarece partea din spate a sticlei este vopsită, suprafața expusă a sticlei este neatinsă. Tot ce vezi este un luciu frumos și culoarea din spate.