Servicii

Comercializăm o gama largă de geamuri si servicii:

 • Float 2mm pană la 12mm,
 • Oglindă de 3,4 şi 6mm clara, bronze cat si antichizata
 • Geamuri decorative,
 • Geamuri satinate,simple sau cu model
 • Geam ornamental,
 • Geam vopsit sau printat pentru placări pereţi,sau pentru mobilă
 • Faianta de sticlă din geam vopsit,
 • Sablare sticlă modele personalizate etc,
 • Vitralii tehnica overlay
 • Productie mobilier din sticla pentru magazine.
 • Consiliere gratuita pentru orice proiect care include sticla.
 • Executăm montaj acolo unde este necesar.

 • Alte servicii

  Finisarea sticlei:

  Dupa taierea geamului la dimensiunile necesare, finisarea muchiilor se pot finisa mecanic sau manual. Scopul finisarii cantului este in primul rand cel al securitatii si sigurantei, apoi pentru imbunatatirea functionalitatii si a aspectului.

  Exista o varietate foarte mare de finisari ale cantului: – cant tesit – muchiile sunt tesite total sau partial
  – cant prelucrat – toata grosimea geamului este supusa prelucrarii cu banda abraziva. Nu ramane nici o urma din suprafata taierii initiale.
  – cant prelucrat satinat – marginea a fost supusa prelucrarii cu discuri diamantate. Urmele lasate de discul diamantat nu se observa cu ochiul liber. Marginea este mata(satinata)
  – cant lustruit – dupa prelucrarea cu disc diamantat, marginea este supusa lustruirii. Ea capata un aspect stralucitor.
  – sanfren– mai mult pentru oglinzi, permite valorificarea decorului si sublinierea contururilor sticlei, in special in cazul sticlei groase.

  Găurirea

  Găurile se realizează folosind un burghiu special din cupru cu cap din diamant folosit în industria sticlei. Găurile se realizează pe ambele feţe ale sticlei, cu o racire cu apa in permanentă.

  Diametrul găurilor ce se realizează cu aceste burghie este de 5 mm, pană la 45 mm

  Grosimi de sticla care se pot gauri: 3-19 mm.

  Găurile în sticlă se fac pentru diverse utilităţi exemplu pentru balamale la uşi din sticlă pentru mobilier, pentru manere sau pentru prindere în special atunci cand sticla este folosită la mobilier sau pentru prinderea oglinzilor pe diverse suporturi (ex. Placări pereţi, tavane etc).

  Dacă sticla trebuie găurită cu un diametru mai mare ex. 100mm sau peste se pot face decupări in sticla.


  Sablarea

  Ce este sablarea sticlei?

  Matuirea sticlei. Pe suprafaţa sticlei se împrastie la mare presiune granule de nisip special pentru sablare, pentru a obţine o suprafaţa mată. În cazul sablarii decorative, sabloanele concepute in mod individual se decupează cu ajutorul plotterului din folie autoadezivă, care se lipeste pe sticlă. Apoi se sablează porţiunea ramasă liberă. După sablare, suprafaţa este expusă murdăririi, motiv pentru care sticla sablată se poate trata cu o soluţie specială pentru a obţine o suprafată lipsită de aderentă, care să nu se murdărească şi să se poata curata usor. Aceasta operatie se realizeaza cu ajutorul unui utilaj performant din dotarea companiei. Modelele sunt create de catre specialisti nostri si se poate realiza aproape orice model. Aceste modele pot fi colorate pe anumite portiuni cu diferite culori

  Oglinzi si sticlă fazetata.

  Ce este fazetarea (bizotarea) ?

  Sticla și oglinzile fazetate adaugă lumină, frumusețe și clasă oricărei camere din casa ta. Sticla fazetata este o modalitate minunată de a adăuga decor casei sau biroului dvs. Fie că preferați un aspect tradițional sau contemporan, desenele din sticlă fazetata oferă posibilitatea de a vă reflecta gustul și de a vă înfrumuseța spațiul dorit. La Geamuri Serv, oferim stil și rafinament. Facem ca oglinzile, ușile sau intrările dvs. să vă fie cele mai bune. Avem cunoștințe, experiență și echipamente de ultimă generație pentru a face din fiecare proiect o operă de artă. Sticla fazetata este, în cea mai mare parte, realizată prin crearea unei margini unghiulare pe conturul unei bucăți de sticlă. Marginea unghiulară este creată prin slefuirea și lustruirea suprafeței și poate fi ajustată la lățimea preferată. Lățimile variază de obicei de la10 mm la 50mm. Fazetarea acționează ca o prismă care face ca lumina soarelui să fie difractă și creează un spectru de culori atractive care îmbunătățesc designul pe sticlă. O serie de modele de sticlă fazetata pot fi create fie cu sticlă transparentă, fie colorată, pentru a produce un decor unic și fermecător.

  Laminare sticla

  Ce este sticla laminată?

  Sticla laminată este construită din două sau mai multe panouri de sticlă , cu un strat intermediar de folie PVB sau EVA care leagă sticla împreună. În cazul în care sticla laminată este spartă, funcția principală a stratului intermediar din plastic este de a reține sticla spartă pe aceasta folie, menținând fragmente de sticlă pe loc. De obicei, sticla laminată de siguranță este fabricată folosind sticlă float care nu a fost supusă niciunui tratament termic pentru a-și crește rezistența generală. Sticla laminată standard este, prin urmare, la fel de susceptibilă la spargere ca sticla float și are, de asemenea, o transmisie a luminii ușor mai mică decât sticla obișnuită de aceeași grosime. Sticla securizata si laminate confera o mai mare siguranta si rezistenta. Sticla securizata si laminată este de obicei folosita în cazul în care ar exista pericolul de rănire sau deteriorare dacă sticla ar fi spartă. Prin urmare, este utilizata în mod obișnuit în proiecte de acoperisuri cum ar fi luminatoare, baldachine și balcoane de nivel înalt, balustrade și fațade din sticlă sau chiar trepte de scari, podele, etc. De asemenea, este adesea utilizata în magazine de vânzare cu amănuntul pentru a oferi o siguranță și o securitate suplimentară, cum ar fi fronturile magazinelor, ferestrele, pereții cortina și panourile interne. Sticla laminată este, de asemenea, frecvent specificată în aplicațiile interne în care este necesară izolarea fonică. Laminatul acustic este utilizat în panourile de birou și partițiile interne pentru a crea săli de ședințe și spații distincte în care este necesar intimitate și lipsa intruziunii de zgomot. În acest caz se folosește un strat PVB acustic specializat care îmbunătățește gradul de izolare fonică a unei ferestre sau a unui panou de sticlă. Sticla laminata de specialitate poate fi folosița acolo unde sunt necesare proprietăți rezistente la glonț și în aplicații de înaltă tehnologie, cum ar fi sticla inteligentă.

  Sticla Vopsita sau Printata

  Ce este atât de grozav la sticla vopsita sau printata?
  Este eleganta cu culori, linii curate și foarte ușor de întreținut, sticlă vopsita a fost furia în bucătăriile din Europa și sunt foarte multe solicitațari de la tot mai mulți designeri de interior. Nu vorbim aici de plăci mici de sticlă - mai degrabă, sticlă intraga taiata la dimensiune pentru a se potrivi și acoperi cu precizie peretele dintre corpurile suspendate si blatul bucătăriei dvs. Adăugarea de culoare de astăzi face din acest material un lucru minunat pentru designerii de interior. Sticla vopsita sau printata, care acoperă pereții de sub dulapuri face ca estetica unei bucătării să se evidentieze, oferindu-vă un aspect actualizat și perfect, care nu se va demoda niciodată. Sticlă vopsita sau printata este din sticla securizata deci este rezistenta la temperaturile de la aragaz, si in acelasi timp este igienica și destul de versatila. O paletă extinsă de culori standard este disponibilă din care să alegeți și puteți comanda special orice nuanță dorită pentru a vă puncta bucătăria cu o frumusețe atemporală. Uneori, sticla este așezată de pe blaturi până la tavan; alteori de la blaturi până chiar sub dulapuri; și uneori chiar la fel de simplu ca un brau tradițional de 15 sau 20 cm. Da, sticla poate fi mai scumpă decât faianta, dar rezultatul este uimitor. Este un aspect modern, neted, de strălucire și culoare, care reunește dulapurile, blaturile și electrocasnicele într-un mod spectaculos. Sticla nu necesită etanșare, nu se va pata și este rezistenta la mucegai și bacterii, de asemenea, foarte ușor de curățat și de îngrijit. Și sticla nu se uzeaza. Când este murdara, pur și simplu ștergeți cu un produs de curățare non-abraziv și suprafața apare la fel de nouă ca atunci când a fost instalată pentru prima dată - chiar și zeci de ani mai târziu. În mod obișnuit se utilizează sticlă ultra clara securizata și de 6mm grosime. Sticla ultra clara are un continut redus de fier. Fierul redus permite culorilor adevărate să strălucească mai ușor. Deoarece partea din spate a sticlei este vopsită, suprafața expusă a sticlei este neatinsă. Tot ce vezi este un luciu frumos și culoarea din spate. Pereții tăi sunt protejați, la fel și culoarea de dedesubt de stropi inevitabili ai preparării alimentelor. (Cei mai buni bucătari sunt dezordonati în opinia noastră.)