producator sticla float
Sticlă float
19/03/2020
producator oglinzi sablate
Oglinzi
19/03/2020

Sticlă decorativă / satinată

sticla decorativa satinata chimic
Geam decorativ

Geam decorativ

Sticla satinată este obținută prin tratarea chimică a sticlei clare cu acizi pe toată suprafața sau prin aplicarea unui model. Față de sticla sablată care se obține prin mătuirea mecanică a sticlei float, sticla satinată este o sticlă care are avantajul că nu se pătează ca sticla sablată mecanic, însă și sticla sablată mecanic se poate proteja dacă va fi tratată cu o soluție specială de protecție.

Geam ornamental

Geam ornamental

Aceste geamuri translucide sau opace sunt obținute prin laminarea sticlei care curge între doi cilindri dintre care unul este gravat. Geamul ornamental, transparent, translucid sau opac, poate oferi o abundență de desene, culori și texturi care pot adăuga stil și pot moderniza o încăpere.

Este extrem de potrivit pentru crearea unor spații luminoase și intime, deoarece permite extinderea spațiului locuibil din punct de vedere vizual, prin difuzarea luminii într-un mod plăcut și prin filtrarea privirilor directe. Geamul decorativ sau Geamul ornamental transmite și difuzează subtil lumina. Astfel, creează ambianțe adaptate fiecărui tip de spațiu: clasic, modern sau contemporan. Gama variată de geamuri decorative atent selecționate satisfac cerințele unor clienți deschiși la noile tendințe în designul arhitectural.

Sticla decorativă sau satinată chimic este un model de sticlă care are avantajul că nu se pătează ca cea sablată mecanic care se obține prin mătuirea mecanică a sticlei float.

Sticla satinată este obținută prin tratarea chimică a sticlei clare cu acizi pe toată suprafața sau prin aplicarea unui model.

Avantajul pentru sticla sablată mecanic este că se pot crea o multitudine de modele față de sticla satinată care are doar modele standard.

Un alt avantaj al sticlei satinate este că nu trebuie creată, aceasta se găsește deja într-o gamă variată de modele sau simplă, albă sau fumurie.

Se poate folosi în diverse aplicații, cum ar fi uși de interior sau exterior, ferestre, uși de mobilier, etc.