producator oglinzi sablate
Oglinzi
19/03/2020
Producator Sticlă sablată, Geam sablat
Sticlă sablată
19/03/2020

Sticlă vopsită

sticla vopsita bucatarie
Paletar RAL

Paletar RAL

paletar-ral
Pentru mobilă

Pentru mobilă

Faianță sticlă colorată

FAIANȚĂ STICLĂ

Pereți de vis cu faianță de sticlă colorată de la Geamuri Serv aceste produse din sticlă sunt o soluție ideală pentru spații comerciale și rezidențiale.

Un nou trend pe piața construcțiilor și a design-ului de interioare. Iar cu ajutorul sticlei ultra clar, culoarea este posibilă exact cea pe care o specificați. Cu tehnologia de vopsire de artă care este folosită de compania Geamuri Serv pentru fabricarea acestei sticle se pot realiza toate culorile paletarului RAL și chiar mai multe, folosind un sistem cu aderență mare la sticlă.

Capacități de mărimi ale sticlei variind de la 5cm x 5cm la 225cm x 321cm, cu consistență reproductibilă de culori de la prima piesă la ultima piesă. Ideal pentru spații comerciale, instituții și rezidențiale, sticla vopsită creează prin reflexia ei un spatiu mărit, un spațiu de lux și de lumină. Opțiuni nelimitate de culoare, claritate și durabilitate extremă a acestei sticle face din Geamuri Serv lider în sticlă vopsita.

Pentru proiecte mari și mici, dacă aveți nevoie de sticlă normală, securizată, tăiată personalizat, sau sticlă laminată pentru proiectele dumneavoastră. Vă rugăm să ne contactați pentru a afla mai multe despre ceea ce Geamuri Serv poate adăuga la proiectul dumneavoastră. Este într-adevăr o soluție genială .

Pentru placări pereți

Pentru placări pereți

Sticlă vopsită cu efecte

Sticlă vopsită cu efecte

Compania Geamuri Serv poate oferi o serie de modele de sticlă vopsită cu efecte care pot avea diferite culori pe fundal. ( ex. Geam negru cu efect de Quartz).

Gama de efecte disponibilă este:

Quartz ,Glitter, Flash.

Quartz-ul

dă aspectul de granit sau marmură și este deosebit de eficient pentru utilizare la blat-uri de lucru sau placările în bucătării între blatul de lucru și corpurile de sus. Se poate face și cu sticlă securizată pentru a putea fi aplicat în bucătarie în spatele aragazului. Este disponibil în auriu, argintiu sau cupru.

Glitter.

Acest efect dă un plus de strălucire la orice sticlă, dar este cel mai eficient atunci când este cu culori închise pe fundal. Este disponibil în Auriu, Argintiu, Roșu, Albastru, Verde și Rainbow.

Flash

oferă o suprafață strălucitoare, similar cu un efect perlat. Aceste efecte sunt disponibile într-o gamă de culori, auriu, roşu, albastru, verde şi sunt ideale, atunci când sunt pe un fundal negru.

Cu acestă gamă de sticlă cu efecte se poate înlocui cu ușurință faianța din bucătarie sau cea din baie creîndu-se un design de neegalat. Fiind un material care creează lumină prin reflexie dă o notă de eleganță și de curățenie, fiind foarte usor de intreținut. Deoarece acest produs este relativ nou pe piața românească, puteți profita de noutatea lui și de un preț foarte bun din punct de vedere al raportului calitate preț.

Aceste efecte și vopseaua aferentă, nu este o vopsea ordinară, este un sistem unic, o formulă de vopsea pe bază răşini special create pentru a avea aderență pe sticlă. Deoarece se stie că nici o vopsea nu are aderență pe sticlă. Aceste vopseluri sunt garantate de producător, 10 ani la exterior.

Cu programul nostru de culori de unde puteți alege din peste 1000 de culori Pantone şi 215 culori RAL, este aproape imposibil să nu găsiți culoarea care vă place și vi se potrivește cel mai bine cu mobila sau alte tonuri. Pentru a vă putea convinge ne puteți contacta sau ne puteți trimite un mail.

O gamă de sticlă vopsită sau printată ce reflectă frumusețea design-ului, intensifică culoarea și o transformă în raze strălucitoare de lumină ce adaugă magie și mișcare interioarelor Dvs.

Se joacă cu umbre și lumini pentru a capta infinita schimbare a spectrului culorilor, subliniind volumele prin adăugarea de noi perspective.

Compania noastră poate produce toată gama de culori din paletar-ul RAL plus câteva efecte de sticlă colorată.

Pentru a putea obține această sticlă vopsită, compania Geamuri Serv are în dotare o instalație specială de vopsit și are posibilitatea vopsirii în toate culorile paletarului RAL. Această instalație ne permite vopsirea geamului în orice dimensiune și chiar în două sau mai multe culori, în acest fel putându-se crea diferite modele pe sticlă vopsită. În plus, putem crea sticlă vopsită cu diferite efecte de cuarț care dă aspectul de granit sau marmură, acesta fiind foarte eficient pentru utilizarea la blat-uri de lucru sau placări în bucătărie. Este disponibil în auriu, argintiu sau cupru.

Metoda de aplicare (placare) a sticlei vopsite este relativ ușoară deoarece se aplică direct pe suprafața zidăriei, prin metoda lipirii. Sistemul poate fi amplasat în orice spațiu de interior (inclusiv în cadrul celor cu umiditate ridicată), în bucătării, băi, camere de hotel, centre comerciale, săli de conferințe etc. Putând fi comandate în mai multe nuanțe, vitrajele destinate placării pereților înlocuiesc inclusiv tapetul. Avantajele folosirii acestora fiind atât de ordin estetic, cât și din punct de vedere al montajului (asamblarea componentelor de până la 3 mp se efectuează rapid).

La amplasarea plăcilor de material sunt importante următoarele etape:

Pregătirea suportului

(peretelui) pe care se aplică: suprafața trebuie să fie curată, uscată, fără urme de grăsime.

Dimensiunile plăcilor de sticlă colorată

Pot fi de orice dimensiune (de exemplu, 2500 mm x 1000 mm) sau dimensiuni mici (gen plăci de faianță).

Selecția adezivilor pentru placări

Se recomandă folosirea unui silicon neutru transparent. Dacă dimensiunile plăcilor de sticlă sunt mai mici, ele se pot chitui cu chit de rosturi care poate fi și colorat. În cazul panourilor mari, materialele de lipire folosite sunt siliconice, dar poate fi utilizată și banda dublu adezivă, pentru cele mici utilizându-se silicon transparent. Trebuie reținut faptul că siliconul va fi aplicat numai în benzi verticale. Sistemul de sticlă colorată este destinat și altor aplicații, cum ar fi: uși glisante, mobilier din sticlă, etc.

Pentru a vă putea convinge vizualizați lucrările noastre din pagina Portofoliu.