vitralii Overlay
Vitralii
19/03/2020
Sticlă sablată colorată
24/03/2020

Mobilier sticlă

Datorită transparenței, mobilierul realizat în totalitate sau parțial din sticlă, oferă un control optim al luminozității.

Utilizarea mobilierului din geam / sticlă și o analiză corespunzătoare a surselor de iluminat, poate oferi confortul vizual mult dorit.

Mobilier comercial, pentru magazine, pentru birouri sau pentru acasă, oriunde puteti să aveți transparența și strălucirea sticlei.

Compania Geamuri Serv produce și comercializează mobilier comercial din sticlă pentru magazine.

Putem produce vitrine de prezentare pentru magazine cu diferite înălțimi, pentru îmbrăcarea pereților cu rafturi și tejghele optimizate pe dimensiunile camerelor dvs., vitrine casetate pentru vracuri care se pot pune pe tejghea sau se pot face tejghele casetate optimizate pentru produsele dvs. Acest mobilier comercial trebuie să fie estetic, funcțional, dar și rezistent. În funcție de utilizare trebuie aleasă sticla optimă pentru a nu se crea probleme de funcționalitate sau rezistență.

Aceste vitrine se confecționează din sticlă float clară cu grosimea de 6mm sau 8mm în funcție de utilizare.
Pentru o analiză de optimizare și cost ne puteți contacta.
În acest sens compania Geamuri Serv vă poate oferi consiliere pentru o mai bună optimizare a spațiului cât și pentru un design plăcut.